UKTOUR 2011

Forberedelser :
TWV's reisekomite for UKTour 2011 var Ronny, Tommy og Bjørn. Planlegging på høyt nivå, og vår dyreste tur (så langt) var et faktum. Avreise fra hhv Trondheim og Oslo på ettermiddagen fredag 8 april, med destinasjon Gatwick, London. Retur til Norge tirsdag 12 april. Kampprogrammet ble til slutt spikret og det lå an til nok en høydarertur. Kamper :
Lørdag : 9 april , Wolverhampton-Everton
Søndag : 10 april , Blackpool-Arsenal
Mandag : 11 april , Liverpool-Manchester City

Fredag 8 april :
Gjengen samlet seg på Løitens på Gardermoen som vanlig. Turen er offisielt åpnet. Trondheimsgjengen fløy til Gardermoen og der ventet Stein med en Guinness i neven. Et gledelig gjensyn som vanlig og vi finner oss en plass på Løitens for å prate og hygge oss før flyet til London skal ta av. Vel fremme så sjekker vi inn på hotellet ved Euston togstasjon. Vi skal tidlig avgårde neste morgen. Tor har så mye foto/kamera utstyr at det blir vitset litt om at halve bagasjen er batterier. Kvelden går med til å spise mat. Maten er grei, og vi tømmer stedet for øl før vi gir oss. Etterpå blir det smakt litt Nilsen. Praten går livlig og vi har det gøy.

Gutta på tur
Avreise fra London, Wolverhampton neste. f v. Bjørn, Geir, Stein, Tommy, Roar, Ronny.

Lørdag 9 april :
En god natts søvn så er det tidlig opp, og vi drar til togstasjonen. Det handles frokost til togturen opp til Wolverhampton. Tor fikk velfortjent ros fra Tommy fordi han møtte opp før tiden. Geir overtok etterhvert tittelen twv-sinka etter at Tor fortsatte å møte opp til rett tid. Togturen går smertefritt. Vi spiller Gurka og det er godt hunør. Vel fremme i Wolverhampton så får vi et lite problem med å få plassert baggasjen. pga 11 september så finnes det ikke en eneste boks å sette fra seg kofferter i. Løsningen ble at vi leide et rom for dagen og slengte fra oss bagasjen der. Standarden her var av det sletteste slaget, men det var billig. :)

Bjørn og Geir
Koffertrommet. "Her kunne vi ligget i skje Geir"

Så var vi klare for lunch i Wolverhampton. Reisekomiteen hadde bestilt bord og lunch på puben Litten Three. Så det tok ikke lang tid før vi var på plass der. Det var også en gjeng svensker som skulle på kamp der.

Stein
Stein i godt humør mens han venter på lunch i Wolverhampton
Roar
Roar er klar for lunch

Lunch

Lunch
Godt drikke til maten også.

Så er vi klare for kamp på Molineux. : Wolves - Everton - kampstart 12.45, antallet tilskuere er 28.352
Vi har fått fine plasser med godt oversikt over hele banen.

Molineux
Wolves-Everton

Det er en kamp der Wolves jobber hardt, men Everton er så mye mer effektive. Everton vinner fortjent 3-0.

Gutta
TWV samlet utenfor Billy Wright Stand. Fra v. Geir, Bjørn Stein, Ronny, Tommy, Tor og Roar

Etter kampen må vi bryte i oss noen øl i varmen.

The Aa brothers
Roar og Geir med hver sin Stella i varmen
Innta plassene
Stein, Tor, Roar og Geir

Etter noen kjølige øl er det tid for å sette avgårde mot Liverpool. Først må vi innom hotellet for å hente bagasjen vår.

Bagasjehotell
Det så nesten ut som et bilde på et platecover. Fra v. Stein, Roar, Ronny, Bjørn, Geir og Tommy

Bye Wolves
Bye-bye Wolverhampton. Liverpool next. Fra v. Geir, Tommy, rOAR, Stein, Bjørn og Ronny

Turen går videre til Liverpool, og vi sjekker inn på hotellet Crown Plaza. Fint og sentralt hotell. Vi sjekker ut området for vi tar kvelden. Neste morgen venter tur til Blackpool.

Søndag 10 april :
Vi starter dagen med en god frokost, for vi kaster oss i taxier til togstasjonen. En av sjåførene er i det morsomme hjørnet og sier han ikke vet hvor togstasjonen er når vi sitter i bilen. Toget har avgang 09.30, og vi handler litt "niste" og sørger for at kortstokk er med.
Blackpool neste, The home of the Seasiders. Dagens kamp som vi skal se er Blackpool - Arsenal. Togturen er som alltid skikkelig morsomm og munter. Gutta er på tur.

Sunny Blackpool
Flott vær i Blackpool. fra v. Tor, Bjørn, Stein, Tommy, Geir, Ronny og Roar

Vi utforsker den litt koslige kystbyen og finner oss et vannhull med uteservering. Det går med et par øl der før kampstart.

Blackpool
Deilig med en kjølig bitter i varmen. Fra v. Roar, Ronny, Tommy, Bjørn, Geir, Stein og Tor

Slike dager er deilige. I godt lag, og fotballkamp i vente. Det er kampstart 13.30, og det er ca 20 minutters gåtur ut til banen. Bloomfield.

Bloomfield
Snart er det kamp. Fra v. Tommy, Geir, Stein, Bjørn, Roar og Tommy

Bloomfield er en liten fin intim bane.

The Seasiders
The Seasiders

Kampen blir en stor opplevelse for Arsenal-fansen ihvertfall. To scoringer i første omgang av Diaby og Eboue gjør godt. Da van Persie scorer 3-1 målet så føles det veldig sikkert. Det ender med 3-1 seier til Arsenal. Det er stinn brakke, og det betyr 16.030 tilskuere i Blackpool.

The Gunners
The Gunners vinner

Etter kampen spiser vi på et italiensk sted som het Bella Italia. Deilig med et måltid etter kampen. På vei mot togstasjonen stopper vi ved en kiosk for å kjøpe et par øl, og vi kommer i prat med han som driver den. Det er en inder på noen og femti år som prater som en foss mens han pisker junior rundt i butikken. Han var helt gal etter tennis, og pratet om Sverige, Norge, Bjørn Borg, Becker Graff osv osv. Så når Geir kommer inn og lurer på hvor vi blir av får Geir høre at han er en fucking idiot som kommer å forstyrrer samalen. Vi holder på å le oss skakke av fyren.

På vei til Liverpool går det i kortspill, og humøret er topp. Tilbake på hotellet blir det Quiz spesial levert av Quizmaster Geir. Ypperlig underholdning, og det tynnes ut beholdningen med Jäger, Nielsen og akevitt. Stemningen er bra med andre ord. En flott dag tar slutt

Mandag 11 april :
Etter en deilig frokost er det tur til sentrum for å shoppe litt. Det går noen timer i sentrum. Neste på programmet er å få billetter til kampem i Liverpool. Deretter er det en heftig burgermiddag med tilbehør. Så er det avreise til Anfield. Den ene taxien kjøres av som har bodd i Bergen. "Din humlepung" hadde han lært seg å si.